Ongeveer 15 jaar geleden kochten we 4 amerikaanse brievenbussen in Atlanta, USA om ze aansluitend te vullen met spullen uit de koffer, zodat ze er gemakkelijk in zouden passen. Na terugkomst verkochten we ze weer in een mum van tijd via verkoopkrantjes als De Particulier of de Vondst. Inmiddels is internet the place to be voor amerikaanse produkten zoals de US Mailbox. U vindt bij ons de meest uitgebreide collectie van Nederland en Belgie , met of zonder slot, beschilderd, groot of klein.

In Nederland hebben veel mensen een mooie voortuin maar aan de brievenbus is weinig aandacht besteed, volgens ons een gemiste kans.  Immers, de brievenbus is toch ook een visitekaartje en dat kun je de vertrouwde groene brievenbus moeilijk meer noemen. Met een US mailbox en bijbehorende paal ziet uw tuin  er ineens heel anders uit.

De amerikaanse brievenbus is ook prima geschikt om verzamelingen in te bewaren , er zijn zelfs mensen die er tuingereedschap in bewaren  zodat ze de volgende dag snel verder kunnen. Bovendien is het een geliefd cultprodukt voor amerika-liefhebbers.

Kortom, als u een echte amerikaanse brievenbus wilt kopen (dus geen chinese namaak, te herkennen aan schroefjes door het rode vlaggetje heen), bent u bij ons aan het goede adres. De mailboxen zijn reeds compleet gemonteerd.

Vragen ? Gewoon even een mailtje naar info@amerikaansebrievenbus.nl

 

KvK nummer 69375208